Mobirise Web Maker

SERVICE

Technische service voor elke situatie

Onze technische specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden in uw specifieke situatie. Onze jarenlange ervaring met nieuwbouw en renovatieprojecten stelt ons in staat om uw wensen naar een passend project te vertalen.


Hoe eerder wij in het bouwproces worden betrokken hoe beter. Wij bieden adviezen m.b.t. de maatvoering, parkeersituaties, bouwkundige voorzieningen etc. Geen één wand is immers hetzelfde. Wij komen vrijblijvend bij u langs om samen met u de diverse mogelijkheden te bekijken en aan de hand daarvan zijn wij in staat om u op korte termijn een vrijblijvende, maar scherp gedetailleerde schriftelijke offerte te geven.


Op onze site staan geen prijzen vermeld omdat de omstandigheden met betrekking tot wandtypes en montage sterk verschillen per situatie. Neemt u gerust contact met ons op!Montage

VMA beschikt over een eigen montageteam die ervoor zorgt dat de wanden gebruiksklaar worden geïnstalleerd, zodat u de wand(en) zonder problemen in gebruik kan nemen.Onderhoud

Mobiele wanden bestaan uit veel bewegende delen. Om een soepele bediening en een lange levensduur te garanderen raden wij u ten sterkste aan om onderhoud aan uw wand te laten uitvoeren. VMA Vouw- en Paneelwanden biedt u een onderhoudscontract aan. In de praktijk is namelijk gebleken dat wij vaak pas worden ingeschakeld als een wand al niet meer functioneert. De kosten die dan ontstaan door een zogenaamde kettingreactie zijn vaak velen malen hoger dan die van een onderhoudscontract.


Als u zo´n onderhoudscontract neemt komen wij één keer per jaar langs om de wand en de bewegende delen te inspecteren, schoon te maken, te smeren en eventueel na te stellen.


Mochten er tussentijds toch nog storingen voordoen, dan zullen wij deze tegen normale tarieven van arbeidsloon en materialen verhelpen maar zullen geen voorrijkosten worden berekend. U heeft uw wand met zorg uitgekozen dus waarom zou u deze ook niet met zorg behandelen?


Door onderhoud blijft uw wand in optimale conditie en makkelijk te bedienen. Informeert u vrijblijvend naar de kosten voor een prijsopgave voor onderhoud aan uw wand(en).Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over een van onze producten? Vul dan het aanvraagformulier in op de contactpagina of neem direct contact op via +31 (0) 299 68 39 99.

NEEM CONTACT OP